fbpx

A design élet ütőerén tartjuk a kezünket, hozzuk az újdonságokat, szépeket, jókat kéthetente. Betekinthetést nyerhettek projektjeinkbe, életünkbe, amit a design határoz meg, javasolhattok témákat, felvethettek design problémákat!

Lőn világosság…

Feltűnt már, hogy egyes helyeken órákat is szívesen elidőztök, máshonnan pedig ahogy odaértek már indulnátok is tovább? És nem azért mert valahova mennetek kell! Csak egyszerűen nem jó ott. A fények (illetve azok hőmérséklete, hiánya, túladagolása) tehetnek mindenről.
Olvass tovább

Kis lakás, kevés hely

MEG LEMONDANI A DOLGOKRÓL? NEHOGY! Inkább csak másképp kell gondolkodni…
Olvass tovább

Ha lehetne 3 kívánságod a konyháddal kapcsolatban

A jó konyhát onnan lehet messziről felismerni, hogy látszik, használják. Mert minden kézre esik. Mert minden pont megfelelő mennyiségű benne. Mert ez a családi élet központja. A ti gyerekeitek hol rajzolnak, festenek, gyurmáznak, csinálnak leckét? A mieink az étkező asztalon. Hova ültök le, ha barátok jönnek? Mi a konyhába.
Olvass tovább

Tavasz bennt is, kinnt is

Egy virágos kabát, vékony, színes nylon harisnyák, a citromzöld óra. Nekem már a szívemben is tavasz van. Hiába látom a munkával teletömött projekt beosztást, nem csüggedek. Csak dörzsölgetem a tenyerem, hogy a 2014-es trend megkezdődött, és vele együtt kedvenc színeim kavalkádja hivatalosan is ZÖLD utat kapott.
Olvass tovább

Puha, otthonos, vidám

Néhány fal kiemelésével, mások háttérbe helyezésével, függönnyel, díszpárnákkal, ágytakaróval, szőnyeggel teljesen új arcot adhatunk a tereinknek.
Olvass tovább

A fürdőszoba, kicsit másképp

Esőzuhany, infraszauna, kőburkolat, csobogók, teakfa padló. Szerencsére már régen túlléptünk azon, hogy ez a helyiség csak egy gyors mosdásra és fogmosásra legyen elég. Otthonotok kis oázisát alakíthatjátok ki a fürdőben, ha hajlandóak vagytok elszakadni a megszokástól.
Olvass tovább

A gyerekek birodalma

Olvass tovább

Hé, Dodó! Itt jó lenni!

A Hé, Dodó kávézóról van szó, a város immár megkerülhetetlen, fiatalos és pezsgő kultúrszigetéről, „ahol a kávé is meg a bor is finom, ráadásul enni is lehet”. Ez egy olyan hely, amit szentendreiek álmodtak meg és üzemeltetnek elsősorban szentendreieknek, persze ez nem azt jelenti, hogy ne látnának bárkit nagy örömmel.
Olvass tovább