fbpx

A design élet ütőerén tartjuk a kezünket, hozzuk az újdonságokat, szépeket, jókat kéthetente. Betekinthetést nyerhettek projektjeinkbe, életünkbe, amit a design határoz meg, javasolhattok témákat, felvethettek design problémákat!

Rebel Walls: Lázadó falak, nem csak lázadóknak

Olvass tovább

Világítás kisokos

A világítás az egyik legfontosabb része otthonunknak. A fényre szükségünk van...
Olvass tovább

Hé, Dodó! Itt jó lenni!

A Hé, Dodó kávézóról van szó, a város immár megkerülhetetlen, fiatalos és ...
Olvass tovább

A gyerekek birodalma

Olvass tovább

A fürdőszoba, kicsit másképp

Esőzuhany, infraszauna, kőburkolat, csobogók, teakfa padló. Szerencsére már régen túlléptünk azon, hogy ez a helyiség csak egy gyors mosdásra és fogmosásra legyen elég. Otthonotok kis oázisát alakíthatjátok ki a fürdőben, ha hajlandóak vagytok elszakadni a megszokástól.
Olvass tovább

Puha, otthonos, vidám

Néhány fal kiemelésével, mások háttérbe helyezésével, függönnyel, díszpárnákkal, ágytakaróval, szőnyeggel teljesen új arcot adhatunk a tereinknek.
Olvass tovább

Tavasz bennt is, kinnt is

Egy virágos kabát, vékony, színes nylon harisnyák, a citromzöld óra. Nekem már a szívemben is tavasz van. Hiába látom a munkával teletömött projekt beosztást, nem csüggedek. Csak dörzsölgetem a tenyerem, hogy a 2014-es trend megkezdődött, és vele együtt kedvenc színeim kavalkádja hivatalosan is ZÖLD utat kapott.
Olvass tovább

Ha lehetne 3 kívánságod a konyháddal kapcsolatban

A jó konyhát onnan lehet messziről felismerni, hogy látszik, használják. Mert minden kézre esik. Mert minden pont megfelelő mennyiségű benne. Mert ez a családi élet központja. A ti gyerekeitek hol rajzolnak, festenek, gyurmáznak, csinálnak leckét? A mieink az étkező asztalon. Hova ültök le, ha barátok jönnek? Mi a konyhába.
Olvass tovább