fbpx
Hé, Dodó! Itt jó lenni!
október 29, 2019

A fény pszichológiája
Világítástechnikai Workshop

Mikor jók az otthonod fényei? Milyen színhőmérséklet illik a kamrába vagy a nappaliba? Van olyan helyiség, ahol úgy érzed, nem stimmel a világítás?Szeretnéd tudni, miért? Akkor gyere el november 16-án 10 órakor a DesignDetox Szentendrén található boltjába, és mindenre fény derül!

Világítástechnikai Workshopunkban hasznos tippeket kapsz otthonod megvilágításához, megoldást adunk ezzel kapcsolatos problémáidra és együtt újragondoljuk egy asztali lámpa designját. Az adventi őrület kezdete előtt tölts velünk egy kellemes szombat délelőttöt, amit a szakmai kérdések megvitatása mellett kreatív alkotómunkával és kultúrtörténeti kalandozással töltünk.

A workshop szakmai vezetője Sipaki Annamária belsőépítész/világítástervező, a DesignDetox tulajdonosa, kreatív vezetője pedig Benkő Krisztina a Kismesterek alkotó/ötletelő guruja.

A részvétel díja 30 000 Ft. A csomag a következőket tartalmazza:
1. Az általad hozott otthoni világítástechnikai probléma megvitatását, megoldását.
2. 1 darab világítástechnikai tanácsadást csak neked a DesignDetox Shop-ban (egy előre egyeztetett időpontban).
3. 10% kedvezményt a DesignDetox kínálatából.
4. Az együtt újragondolt asztali lámpát, amit haza is vihetsz. ( Az asztali lámpát és a szükséges kellékeket a helyszínen biztosítjuk! )
5. Kávét, sütit, jó társaságot.

Szóval ne maradj le, csatlakozz hozzánk, szeretettel várunk! A helyszín a DesignDetox Shop (Szentendre, Péter Pál u. 3.). Jelentkezni az info@designdetox.hu e-mail címen, a +36 30 327 8454 telefonszámon, vagy az alábbi űrlap kitöltésével lehet. Fontos! A jelentkezés a részvételi díj befizetése után válik véglegessé!

Mottónk: Mi az alagút elején is látjuk a fényt

Jelentkezz!