fbpx
A fény pszichológiája – Workshop
november 6, 2019

Házhoz megy a DesignDetox

Instant belsőépítészeti tanácsadás a helyszínen

Szeretnéd, ha minden mindennel passzolna? Építkezel, és jó lenne, ha valaki irányt mutatna? Kell egy világításterv, mert jön a villanyszerelő? Beköltöztetek, de még mindig nem érzed késznek az otthonod? Üzletet, irodát vagy kávézót nyitsz, és szükség van egy belsőépítészeti tervre? Burkolatot választanál, de a Google tízezer oldalt hoz fel, mikor neked összesen csak háromféle kell?

Hívj, autóba pattanunk, és szó szerint házhoz visszük a megoldást! A DesignDetox instant belsőépítészeti tanácsadása során a helyszínen, közösen álmodjuk meg a koncepció alapjait. Tapétakönyvekkel, függöny és kárpit mintákkal, katalógusokkal érkezünk, meghatározzuk a színeket, formákat, belőjük a világítást, és helyet találunk a különböző kiegészítőknek, designelemeknek. A kiválasztott termékeket és anyagokat ott helyben be is árazzuk, így azok akár azonnal megrendelhetők.

A szolgáltatás ára 50 000 Forint + ÁFA. A csomag a következő elemeket tartalmazza:

  • a találkozót előkészítő kb. 20 perces, interjúszerű telefonbeszélgetést;
  • helyszínre utazást előre egyeztetett időpontban;
  • kötetlen, nem óradíj alapú helyszíni tanácsadást;
  • a javaslatok koncepció jelleggel történő írásba foglalását;
  • információkat a szükséges termékek és anyagok beszerzéséhez (termékleírások, képek, árak, beszerző helyek listája);
  • 10 százalékos kedvezményt a DesignDetoxnál megrendelt termékekre (ezek kiszállítása futárral történik, nettó 100 ezer forint felett mi álljuk a fuvardíjat).

A szolgáltatás további részletekért keress bennünket elérhetőségeinken!