fbpx

DE
SIGN
DETOX

Segítünk!

Tervezés

Mennyire fontos egy új üzlet, kávézó, galéria, vagy étterem belső terének kialakítása? Több üzenetet hordoz, mint gondolnád! A céljaid, a vevőkhöz és a partnereidhez fűződő viszonyod, a világról alkotott képed, az érzés, amit szeretnél el- és átadni, mind-mind fontos része annak az imidzsnek, amit szeretnél, hogy lássanak.

Ehhez koncepció kell, és valaki, aki biztos kézzel vezet végig a design világ rögös útján. Itt jövünk mi a képbe. Keress minket bátran!

Tervezés

Világítástervezés

Képzeld csak el, hogy ott ültök a vacsoraasztalnál, beszélgettek, már az étkezésen rég túl vagytok. Nem kellenek ugyanolyan fények már, mint amikor szeretnéd látni mi, van a tányérodon. Az esti lazuláshoz, borozáshoz, társasjátékhoz elég a tompított fény. Éjjel kimész a fürdőbe, jó lenne, ha nem full sötétben kellene botorkálni, de nem akarod, hogy megvakítson a fürdőszobai lámpa. A folyosón csak középen vannak világítótestek, a széleken inkább árnyékokat látni, és nem igazán jó ez így. Annyira vágysz már egy klassz kis modern csillárra az étkezőasztal fölé. Az üzleteben tök jó lenne, ha minden terméket másképp világíthatnál meg. A kávézóban este egész más fények kellenek, mint napközben. Ha így van, gyere be, és találunk neked biztosan olyan lámpát, ami az ízlésednek, a céljaidnak, és nem utolsó sorban a pénztárcádnak is megfelel.

Tervezés

Színtervezés

A világítást, a hangulatunkat, a lakás hőmérsékletét mind befolyásolja, hogy milyen színeket választunk. Amikor egy harmonikus, kellemes térben vagyunk, minden jobban működik. Más színeket használunk a pihenéshez, mást az aktív tevékenységekhez. Mást otthon, és teljesen mást egy irodában, üzletben vagy kávézóban. Ha tőlünk vásárol tapétát, függönyt, lámpát, kárpitot, szívesen segítünk kiválasztani a hozzájuk passzoló fal, bútor, padló és kiegészítő színeket is!

Tervezés

Függönytervezés

Szeretnél mindenhez jól passzoló szép függönyöket, engedjenek be sok fényt, de az Ikea függönyeinél kicsit elegánsabb, és pont a te ablakodra és lelkivilágodra szabott? Gyere el hozzánk, és mi segítünk függönyt és akár karnist is választani, felmérjük az ablakaidat, megvarrjuk a függönyt (avatás után) felszereljük a karnist, és vasalva felrakjuk a függönyöket. A maradék anyagból díszpárnát, elkötőt is szoktunk még készíteni.