DESIGNDETOX

cropped Design detoxvektoros logo v2

Bejelentkezés / regisztráció

FARO BARCELONA BEMUTATÓTEREM VILÁGÍTÁSA

Csodás barcelonai belváros menő részén találjuk a showroomot.

Néhány évente áttervezik, a most látható belső tér három éve nyerte el mai formáját. Barcelona egyébként is szívemnek kedves hely. A street art őrület, a laza eleganciával kialakított koktélbárok, bisztrók, tapas helyek és mini shopok között hetekig is szívesen bolyonganék bármikor.

Egyszerűen imádom, hogy az őrült nagy belmagasságú régi épületek belső tereinek felújításánál nemes egyszerűséggel tégláig vagy betonig visszakaparják a falakat, és mondjuk nagyjából 2-2,5 méterig gipszkartont húznak fel, a többi meg hadd látsszon, sőt még extra megvilágítást is kap a jó kis textúra!

A lámpák a főszereplők ugyan, de a Faro humán beállítottságú gondolkodásmódját jól tükrözi, hogy sok-sok helyet hagytak itt a katalóguslapozgatós, beszélgetős, tervezgetős munkához is, kényelmes méretű asztalok és ülőalkalmatosságok várják az ide ellátogatókat.

Ha Barcelonában jártok, ugorjatok be ide:

Espacio Princesa

Princesa, 52

08003, Barcelona

Nyitva: 10:30-19:00

Ha szeretnél hasonlóan jó helyen találkozni a Faro lámpákkal, látogass el a Designdetoxhoz Szentendrére, de előtte kérj időpontot, hogy csak Rád tudjunk koncentrálni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

No products in the cart.