DESIGNDETOX

cropped Design detoxvektoros logo v2

Bejelentkezés / regisztráció

TERVEZŐK

Bujdosó Eszter

Eszter szakmai útját a kezdetektől figyelgetem, és mondhatom irtó büszke vagyok rá! Mindig is elvarázsolt az a fajta tervezői gondolkodás, ahol valaki nem fél színeket és mintákat használni, új anyagokat kipróbálni, és meghökkenteni, ha kell, hiszen erre ad lehetőséget a nagybetűs DESIGN. Azt hiszem a nagy összekapcsolódás részemről akkor történt meg, amikor kb. az első beszélgetésünk során kiderült, hogy hozzám hasonlóan ő is a design világgal kel, fekszik, eszik és relaxál. Eszter munkáit itt láthatod, illetve itt éred el, ha szeretnél vele dolgozni:

https://www.eszterior.com/

Buzogány Ildikó

Analizáló, rendszerszintű gondolkodása volt az első, ami feltűnt nekem az ezeréves ismeretségünk első pillanatában lldikóval kapcsolatban. Nagyon kevesen tudnak olyan értően figyelni valakire, mint ő, és még kevesebben tudják a tervezésbe integrálni az elhangzott infókat. Szeretem a végletekig pontos és precíz munkáit, ahova már gyakran az elejétől bevon, hogy a világítás is ugyanolyan alaposan átgondolt és működőképes legyen, mint minden más. Ildikó munkáit itt láthatod, illetve itt éred el, ha szeretnél vele dolgozni:

https://buzoganyildiko.hu/

Gräff Andrea

Andival nagyon rég óta és nagyon sok formában kollaboráltunk már. Fél szavakból is értjük egymást, és ez a szakmai munkában talán még nagyobb kincs, mint az ember magánéletében. Andi is építészként végzett le sem tagadhatná, az építész szó használatának lehető legjobb értelmében. Szeretem, ahogy a megoldandó design feladatokba mindig beletesz valami kis játékosságot, nem fél a szokványostól eltérő színek, formák vagy anyagok használatától. Terveit maximális körültekintés, arányosság, valamint az esztétika és funkció tökéletes összhangja jellemzi. Rendszerben gondolkodik, és rengeteg energiát tesz bele, hogy a belsőépítészeti vagy építészeti feladatok a lehetőségekhez mérten mindig a legkevesebb kompromisszumal valósuljanak meg. 

Ördög Emese

Emesével a designért való őrült rajongásunk volt az első kapcsolódási pont. Sokszor küldünk egymásnak ámulatba ejtő lámpákat, művészeti alkotásokat, jó zenét. Emese rendkívül kifinomult design érzékkel rendelkezik, amiről hiszem, hogy velünk születik, és aztán maximum csiszolgatható. Szeretem a visszafogott pasztelleket, vagány mintákat, és hibátlanul összeválogatott anyagokat a munkáiban Emesét munkáit itt láthatod, illetve itt éred el, ha szeretnél vele dolgozni:

https://www.emmeinteriors.hu/

STUDIO FIFTI

STUDIO FIFTI, azaz Paller Eszter és Paunoch Renáta. Minden munkájuk friss és üde, színben és formában is. Imádom, hogy úgy csempészik be a legújabb trendeket a terveikbe, hogy az valahogy még is időtálló marad. Letagadhatatlanul és hűen képviselik az általam nagyra tartott építész gyökerekből táplálkozó belsőépítész vonalat: csodás kubusos rendszerek, remek csomópontok, kitűnő arányok. Eszter, Reni és szuper csapatuk munkáit itt láthatod, illetve itt éred el őket, ha szeretnél velük dolgozni:

https://studiofifti.com/

No products in the cart.