DESIGNDETOX

cropped Design detoxvektoros logo v2

Bejelentkezés / regisztráció

rebelwalls blog main pic 900x585 1

Rebel Walls: Lázadó falak, nem csak lázadóknak

Rebel Walls: inspiráló tapéta a hétköznapokra

Ha csak egy sarkot szeretnél feldobni, vagy az egész lépcsőházat, mindenre tudunk neked egy klassz, hozzád illő mintát mutatni. Nincs árkülönbség, négyzetméter árat fizetsz, bármelyik mintát választod. Plusz felejtsd el a tekercs számolgatást, akkora tapétát kapsz, amekkora a falfelületed. Ennyi. A képek magukért beszélnek.

A Márkáról

A 2012-ben alapított svéd tapétagyártó cég, a Rebel Walls termékeit a formabontó és újszerű mintákon túl az egyedi igényekre szabható méretezés teszi különlegessé. Termékkínálatukban található tapétáknak a képzelet sem szab határt. A digitális nyomtatással készülő tapétáknak hála minden falméretre egyénileg igazíthatjuk a kiválasztott mintákat, így biztosan a legszebb végeredményt kapjuk.

RebelWalls MistyForest3

Tapéta felrakása

Hogyan rendelhetsz?

Add meg a felületed méreteit, küldd el a képet, a többit mi intézzük! Ha nem tudod melyik tapéta illene a lakásodba, küldj fotót, nagy örömmel segítünk választani!    

1. Mérd le a falad

2. Fotózd le a falad

3. Válassz egy mintát

4. Küldd el az emailt nekünk

5. Visszaigazoljuk a m2 számot, díjbekérőt küldünk (bruttó 17.300 Ft/m2)

6. Bevezető ajándékként a ragasztót mi álljuk!

A teljes termékkínálatot megtekintheted a márka weboldalán, ahol kereshetsz kategóriánként (mintás, virágos, leveles..), vagy akár helységenként is, hogy hova szeretnél tapátát. Kattints a képre és böngészd át a Rebel Walls tapétákat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

No products in the cart.