DESIGN TANÁCSADÁS
VILÁGÍTÁS TANÁCSADÁS

Szeretnéd, ha minden mindennel passzolna? Építkezel, és úgy gondolod jó lenne valaki, aki fáklyát tart? Persze nem igazából! Kellene villanyterv, mert jön a villanyszerelő, és tudni kellene hova kerülnek a lámpák? Beköltöztetek, de még mindig kissé befejezetlennek érzed az otthonod, de nem igazán tudod megmondani mi hiányzik? Üzletet, irodát, kávézót nyitsz, van egy csomó ötleted, de jó lenne valami koncepció mentén haladni? Burkolatot kell választani és a Google tízezer oldalt hoz fel, mikor neked összesen három féle burkolat kellene? Na, ekkor kell tanácsadásért rám csörögni!

Design tanácsadás Designdetox

Mit tartalmaz

a tanácsadás?

1.

előzetes egyeztetés

Az előzetes írásbeli, majd telefonos egyeztetés során alaprajzot/fotókat kérünk be, illetve felmérjük az igényeidet, egy 15-20 perces telefonos interjú keretében.

2.

helyszíni felmérés

Ehhez szükséges egy alapvető elképzelés arról, hogy a bútoraid hol lesznek, hogyan fogod a teret használni, hogy feketére vagy fehérre lesz festve a szoba, márvány padló vagy matt pvc lesz a burkolat stb., mert ezek ismeretében tudunk majd fénymennyiséget kalkulálni.

3.

Javaslat

A helyszíni találkozó után egy memot küldünk az elhangzott információkkal, ötletekkel, javaslatokkal és egy komplett árajánlatot is csatolunk, a javasolt termékekkel – lámpákkal, kiegészítőkkel.

4.

Találkozó

Előre megbeszélt időpont alapján, személyes találkozó stúdiónkban, ahol megbeszéljük a korábban elküldött javaslatokat és megrendeljük a választott lámpákat, termékeket. FONTOS: terv nem készül ennek a szolgáltatásnak a keretein belül!

A tanácsadás díjáról kérdezz bennünket!

+36 30 327 8454

info@designdetox.hu

2000 Szentendre
Kossuth L. u. 16.