DE

SIGN

DETOX

Hívj minket!

Segítünk

Konzultációval, katalógussal, szakembergárdával, jótanáccsal, kávéval, mosollyal! Hívj bennünket!

Miért fontos a

VILÁGÍTÁS
TERVEZÉS

hatékonyság

Mert a különböző tevékenységekhez különböző fények kellenek: más kell olvasáshoz, mint takarításhoz, vagy egy baráti beszélgetéshez.

Fényviszonyok

Mert Magyarországon októbertől márciusig korán sötétedik, későn világosodik, vagyis sok a természetes fény nélkül töltött nappali órák száma

Komfort

Mert ha jól működik, észre sem veszed, hogy milyen klassz, viszont ha nem, lehet nem is tudod mi az, ami állandóan zavar, és feszültté tesz.

hangulatjavító

Mert a jólétünkre hatással vannak a fényviszonyok: mindenki boldogabb, ha süt a nap, igaz?

szépít

Mert ugyanazt a helyiséget képes a fény teljesen más tulajdonságokkal felruházni

Biztonság

Mert biztonságosabbá tehetőek a helyiségek általa

Energiamegtakarítás

A hagyományos világítási rendszerek sokszor nem jó helyen, nem jó hatékonysággal világítanak, így plusz fényforrásokat üzemeltetsz. A megfelelő, modern lámpák újrapozícionálása, mennyiségük és fényminőségük pontos meghatározása kevesebb energiafogyasztással, és zöldebb létre törekvéssel jutalmaz. Mi kellhet még?

Egészség

Legtöbbünk beltérben, fura órákban végzi a munkáját. Ez a szem számára sokszor megerőltető. A szükséges fény hiánya, nem megfelelő minősége (színhőmérséklete pl.) fejfájást, levertséget, motiváció elvesztését eredményezheti. Ezt nem akarhatod! Keress minket, és hamarosan minden jobb lesz körülötted!

Mit tartalmaz

a tervezés?

1.szint

Az alaprajzon lámpák helye kijelölve, kijelölt lámpák beszámozva, beszámozott lámpák konkrét lámpa javaslatokkal excel táblába foglalva, árral és műszaki adatokkal feltüntetve.

2. szint

Az alaprajzon lámpák, kapcsolók és dugaljak helye kijelölve, kijelölt lámpák beszámozva, beszámozott lámpák konkrét lámpa javaslatokkal excel táblába foglalva, árral és műszaki adatokkal feltüntetve, kapcsolók és dugaljak bevásárló listája szintén excel táblázatban feltüntetve, árral, műszaki adatokkal együtt.

3. szint

Az alaprajzon és látványterven lámpák, kapcsolók és dugaljak helye kijelölve, kijelölt lámpák beszámozva, beszámozott lámpák konkrét lámpa javaslatokkal excel táblába foglalva, árral és műszaki adatokkal feltüntetve, kapcsolók és dugaljak bevásárló listája szintén excel táblázatban feltüntetve, árral, műszaki adatokkal együtt.

Mit tartalmaz

a tanácsadás?

1.

előzetes egyeztetés

Az előzetes írásbeli, majd telefonos egyeztetés során alaprajzot/fotókat kérünk be, illetve felmérjük az igényeidet, egy 15-20 perces telefonos interjú keretében.

2.

helyszíni felmérés

Ehhez szükséges egy alapvető elképzelés arról, hogy a bútoraid hol lesznek, hogyan fogod a teret használni, hogy feketére vagy fehérre lesz festve a szoba, márvány padló vagy matt pvc lesz a burkolat stb., mert ezek ismeretében tudunk majd fénymennyiséget kalkulálni.

3.

Javaslat

A helyszíni találkozó után egy memot küldünk az elhangzott információkkal, ötletekkel, javaslatokkal és egy komplett árajánlatot is csatolunk, a javasolt termékekkel – lámpákkal, kiegészítőkkel.

4.

Találkozó

Előre megbeszélt időpont alapján, személyes találkozó stúdiónkban, ahol megbeszéljük a korábban elküldött javaslatokat és megrendeljük a választott lámpákat, termékeket. FONTOS: terv nem készül ennek a szolgáltatásnak a keretein belül!

A tanácsadás díjáról kérdezz bennünket!

Tervezés

Világítástervezés

Képzeld csak el, hogy ott ültök a vacsoraasztalnál, beszélgettek, már az étkezésen rég túl vagytok. Nem kellenek ugyanolyan fények már, mint amikor szeretnéd látni mi, van a tányérodon. Az esti lazuláshoz, borozáshoz, társasjátékhoz elég a tompított fény. Éjjel kimész a fürdőbe, jó lenne, ha nem full sötétben kellene botorkálni, de nem akarod, hogy megvakítson a fürdőszobai lámpa. A folyosón csak középen vannak világítótestek, a széleken inkább árnyékokat látni, és nem igazán jó ez így. Annyira vágysz már egy klassz kis modern csillárra az étkezőasztal fölé. Az üzleteben tök jó lenne, ha minden terméket másképp világíthatnál meg. A kávézóban este egész más fények kellenek, mint napközben. Ha így van, gyere be, és találunk neked biztosan olyan lámpát, ami az ízlésednek, a céljaidnak, és nem utolsó sorban a pénztárcádnak is megfelel.

+36 30 327 8454

info@designdetox.hu

2000 Szentendre
Kossuth L. u. 16.