DESIGNDETOX

cropped Design detoxvektoros logo v2

Bejelentkezés / regisztráció

SIPI FOTO LIFE
Landing rev 13

Sipaki Annamari

Másfél évtizeden át belsőépítészként egy dolog foglalkoztatott leginkább: hogyan lehet a rendelkezésre álló teret legoptimálisabban úgy megtervezni, hogy az összes kívánt funkció beleférjen, de legyen komfi, otthonos, esztétikus, különleges és nagyvonalú is. Gyorsan ráébredtem, hogy a felsorolásban szereplő tényzőknek van egy közös metszete: a világítás. Mániákusan hajtottam az egyre jobb, hasznosabb, multifunkciós fényeket és világítási megoldásokat. A fények és árnyékok harmonikus kapcsolata tölti meg igazi élettel a teret, és még nagyon sok pluszt is ad . Segít jobb kedvre derülni, inspirálódni, hatékonyabban dolgozni, vagy épp ellazulni és kikapcsolódni.. 

Folyamatosan tanulok a világításról, a lámpagyártási technológiákról, a villanyszerelés új fejezeteiről, lelkesen kutatok és keresek itthon és külföldön is, hogy újabb és újabb trendeket, márkákat, és világítási megoldásokat ismerjek meg, és ismertessem meg veletek is.     

A 2017-ben indult Designdetox 6 éve alatt, nagyjából 40 gyártóból álló lámpa portfóliót gyűjtöttem össze. A gyárakat jól ismerem, hosszú évek óta dolgozom velük. Jó viszonyt ápolok az itthoni és külföldi képviselőikkel, így napra kész infókkal rendelkezem a termékek életéről, a gyártási és szállítási tendenciákról.  

A bemutatóterembe, kérlek, itt foglalj időpontot!

No products in the cart.