DESIGNDETOX

cropped Design detoxvektoros logo v2

Bejelentkezés / regisztráció

Világítástervezés

Szolgáltatásainkat elsősorban projektként kínáljuk, de szívesen támogatjuk az építészek, belsőépítészek, lakberendezők munkáját szaktudásunkkal és világítási termékeinkkel egyaránt, illetve más világítástervező cégek és magánszemélyek számára is beszerezünk lámpákat, ha kéritek.

Amikor a tervezés korai szakaszában tudunk egy projektbe bekapcsolódni az a legideálisabb. Ha az alapszerelésnél tudunk először konzultálni,még mindig sok minden megoldható. A legfontosabb feladatunknak azt tartjuk, hogy megértsük a tervező és az ügyfél közös célkitűzését, minden szükséges infót begyűjtsünk, és a büdzsé kereteivel is tisztában legyünk. Ilyenkor még tudunk olyan változtatásokat javasolni, ami támogatja a tervezői programot, és egyben garantálja az elképzelések kompromisszumok nélküli megvalósulását. Minél később kerülünk be egy projektbe, annál kisebb marad a mozgásterünk, és annál több kompromisszumot kell majd kötnie minden félnek.

Számunkra azért is fontos megérteni a projekt lelkét – azaz a fő szempontokat – mert így jól megtervezhető, hogy pontosan hol tudunk majd besegíteni dokumentációval, konzultációval, kutatással, teszteléssel, lámpák kiválasztásával, szerelvényezéssel, beüzemeléssel… és mi is felkészülten tudunk később közreműködni a különböző szakágak integrálásában is, ami a munkánk elengedhetetlen része.

Mi mindig csak egy telefon-, email-, online meet – távolságra vagyunk tőletek, már csak élnetek kell a lehetőséggel!

SZolgáltatásaink

Világítás felsőfokon. Keress bennünket bátran design lámpa igényeiddel, akár korszerűsítenél, akár csak lámpát vásárolnál lakás, iroda, üzlet, bisztró, vendégház, vagy kávézó projektedbe. Adj egy ésszerűen meghatározott büdzsét nekünk, és biztosan találunk megoldást számodra. Jól lehet, az Ikea lámpák áraival nem tudunk versenyezni, viszont itt szakszerű világítási tanácsadást is kapsz a lámpák mellé.

Mit tartalmaz a tanácsadás?

ELŐZETES EGYEZTETÉS

Az előzetes írásbeli, majd telefonos egyeztetés során alaprajzot/fotókat kérünk be, illetve felmérjük az igényeidet, egy 15-20 perces telefonos interjú keretében.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Ehhez szükséges egy alapvető elképzelés arról, hogy a bútoraid hol lesznek, hogyan fogod a teret használni, hogy feketére vagy fehérre lesz festve a szoba, márvány padló vagy matt pvc lesz a burkolat stb., mert ezek ismeretében tudunk majd fénymennyiséget kalkulálni.

JAVASLAT

A helyszíni találkozó után egy memot küldünk az elhangzott információkkal, ötletekkel, javaslatokkal és egy komplett árajánlatot is csatolunk, a javasolt termékekkel – lámpákkal, kiegészítőkkel.

TALÁLKOZÓ

Előre megbeszélt időpont alapján, személyes találkozó stúdiónkban, ahol megbeszéljük a korábban elküldött javaslatokat és megrendeljük a választott lámpákat, termékeket. FONTOS: terv nem készül ennek a szolgáltatásnak a keretein belül!

A tanácsadás díjáról kérdezz az alábbi elérhetőségek egyikén!

No products in the cart.